Hyggelig å hilse på deg, jeg heter Karoline!

Jeg bor for øyeblikket i Oslo, byen som har kapret hjertet mitt. I bydel Tøyen finner jeg store inspirasjonskilder i den vanvittige variasjonen av mennesker, smaker og lukter. Ikke minst i botanisk hage! Her gjør jeg store deler av arbeidet mitt, i en sjarmerende leilighet jeg deler med mine to beste venninner.

Min reise med design startet som så mange andres i Hamar Katedralskoles media og kommunikasjons-fløy. Der gikk jeg i to år med lidenskapelige lærere som oppfordret meg til å nå så langt jeg kunne, dermed tok jeg et eksperimentelt ettårig lærlingsløp i skoleåret 2013/14. Det intensive året lærte meg utrolig mye, spesielt da jeg var utplassert i Irland tre måneder.

Etter å ha bestått året og sikret meg svennebrevet gikk turen videre til Jønsberg Videregående for å anskaffe studiekompetansen.

I dag sitter jeg med studekompetanse, svennebrev i mediegrafikerfag og en studieplass på Kunsthøgskolen i Oslo der jeg studerer grafisk design og illustrasjon. Det som i størst grad har drevet min kreative karriere fremover er min lidenskap for historiefortelling, estetikk og design. Jeg er spent på å se hvor det kan ta meg videre!

Facebook

Instagram

Tumblr

Behance